• Midden in het groen, genieten van gezelligheid en lekkernijen.

 • Over 't Pannekoekhuis Borne

 • ’t Pannekoekhuis is ontstaan uit een familiebedrijf, waarbij de broers en zus ieder een eigen vestiging opende in Apeldoorn (1972), in Borne (1976) en in Elst (UT) 1976. Inmiddels zijn we met vier pannenkoekenhuizen een begrip in eigen regio. Samen delen we 100 jaar ervaring pannenkoeken bakken en wisselen we de lekkerste recepten met elkaar uit. Iedere vestiging is uniek, maar dankzij onze gezamenlijke passie voor pannenkoeken bakken we heerlijke ambachtelijke pannenkoeken onder de naam 't Pannekoekhuis. Komt u zelf maar proeven!

 • Voor kinderen, families, ouderen... voor iedereen!

  't Pannekoekhuis Borne is al meer dan 40 jaar een begrip in de wijde omgeving. We hebben al vele generaties de heerlijkste pannenkoeken mogen voorzetten! Daar zijn we best een beetje trots op. Met passie voor pannenkoeken, gezelligheid en gastvrijheid staan alle medewerkers weer vrijwel iedere dag paraat. Dit alles om bij te dragen aan fijn samenzijn voor onze gasten. Jong en oud is van harte welkom. En voor het weggaan, mogen de kinderen nog even een extra verrassing halen uit de grabbelton! Dit geldt uiteraard voor een ieder die zich daar nog jong genoeg voor voelt, want pannenkoeken eten is voor iedereen een bijzonder uitje, ongeacht leeftijd. Bent u met een groot gezelschap en zoekt u een beetje privacy? Dan kunt u daarvoor de Hoeskamer (tot 40 personen) reserveren. Bij mooi weer en minder mooi weer kunt u zowel zowel 's zomers als 's winters op het overdekte terras genieten van onze prachtige tuin.

  Omgeving Borne
  In Borne zelf en de directe omgeving is er heel veel te doen en te zien, voor alle leeftijden. Breng een bezoek aan de historische huizen of beleef een dag plezier in het familiepretpark Waarbeek. Voor nog meer informatie over bezienswaardigheden in de omgeving, klik hier.

  Meer informatie

 • kadobon cadeaubon pannekoekhuis

  Ook afhalen!

  Het is bij ons mogelijk om een pannekoek af te halen. Voor uw gemak kunt u deze het beste even van te voren doorbellen zodat u niet zo lang hoeft te wachten! U kunt dan even plaatsnemen aan onze stamtafel.

  Cadeaubon

  Wilt u iemand nu echt eens op iets bijzonders trakteren? Geeft u dan een cadeaubon van 't Pannekoekhuis kado. De cadeaubon van ’t Pannekoekhuis is te besteden bij alle vier van onze aangesloten pannenkoekenrestaurants.

 • Historie

  ’t Pannekoekhuis startte in 1972 in Apeldoorn. Oprichter was Ben Oldenburg. Na hem volgden verschillende andere familieleden met pannenkoekenhuizen in de regio. In 1976 vonden Harry - de jongere broer van Ben - en Jacqueline Oldenburg het pannenkoekenpand van hun dromen in Borne: aan de Bornerbroeksestraat, waar in een karakteristiek pand vroeger een theehuis zat. Als agrarisch stel toverden zij het om tot het knusse en oergezellige ’t Pannekoekhuis Borne.

  Bijna 25 jaar later, in 2000, namen Yvonne en Marcel Willemsen ’t Pannekoekhuis Borne over. Yvonne werkte daarvoor zeven jaar als rechterhand bij ’t Pannekoekhuis in Hoenderloo en weet dus hoe het werkt. Daarnaast bakt Marcel de pannenkoeken. Werken in dit leuke familiebedrijf? Kijk bij solliciteren

 • Lid van de Vereniging Erkende Pannenkoekenrestaurants

  Om te leren ben je nooit te oud en zelf het wiel opnieuw uitvinden is tijdverspilling. Samen sta je sterker in onderhandelingen en samen weet je ook meer dan alleen! Dus leren van elkaar, door regelmatig te ' sparren' met collega-pannenkoekbakkers. En daar profiteren dan ook onze gasten weer van! Ook zijn er regelmatig landelijke acties, waarvan u bij alle aangesloten pannekoekenhuizen gebruik kunt maken. Redenen genoeg om ons te verenigen. Meer weten? Zie Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants.

nl_NL_formalNederlands (Formeel)
de_DEDeutsch nl_NL_formalNederlands (Formeel)